Swart in het kort

Swart Electrotechnisch  Bureau is gevestigd in Zaandam en levert producten en diensten op het gebied van energievoorziening, elektrotechniek, communicatie en beveiliging. Ons werkgebied beslaat heel Noord-Holland en Groot-Amsterdam

Vanuit ons pand in Zaandam wordt dagelijks door onze vaste medewerkers gewerkt aan een grote verscheidenheid van projecten. In de uitvoering beschikken wij over een groot netwerk van dienstverleners waar we graag mee samenwerken.

Swart Electro Technisch Bureau is een professioneel werkende organisatie die gekenmerkt wordt door een hoge graad van deskundigheid, kwaliteit en een up-to-date kennisniveau. Onze daadkrachtige organisatie is sterk gericht op het snel en zorgvuldig opzetten en realiseren van projecten. De verscheidenheid aan disciplines die bij ons onder één dak zijn samengebracht en de hoge graad van service maken Swart Electrotechnisch  Bureau tot een betrouwbare partner.

Wij bieden onze klanten de best mogelijke service. De klant staat bij ons altijd centraal. Wij staan 24/7 voor u klaar om u te verzekeren van een goed werkende installatie.