Over Swart

Bedrijfsprofiel
Swart Electrotechnisch Bureau is gevestigd in Zaandam en levert producten en diensten op het gebied van energievoorziening, elektrotechniek, communicatie en beveiliging. Ons werkgebied beslaat heel Noord-Holland en Groot-Amsterdam. Vanuit ons pand in Zaandam wordt dagelijks door onze vaste medewerkers gewerkt aan een grote verscheidenheid van projecten. In de uitvoering beschikken wij over een groot netwerk van dienstverleners waar we graag mee samenwerken. Swart Electrotechnisch Bureau behoort tot de middelgrote installateurs binnen haar werkgebied. Swart Electrotechnisch  Bureau is de handelsnaam van IMAKA BV.

Missie
Swart Electrotechnisch Bureau is een professioneel werkende organisatie die gekenmerkt wordt door een hoge graad van deskundigheid, kwaliteit en een up-to-date kennisniveau. Onze daadkrachtige organisatie is sterk gericht op het snel en zorgvuldig opzetten en realiseren van projecten. De verscheidenheid aan disciplines die bij ons onder één dak zijn samengebracht en de hoge graad van service maken Swart Electrotechnisch Bureau tot een betrouwbare partner. Wij bieden onze klanten de best mogelijke service. De klant staat bij ons altijd centraal. Wij staan 24/7 voor u klaar om u te verzekeren van een goed werkende installatie.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Wij stellen ons sociaal en verantwoord op en dragen daarbij graag bij aan een duurzame samenleving. En dat maken we graag concreet:

  • Wij dragen zorg voor het milieu door het toepassen van energiezuinige installaties en duurzame producten, zoals led verlichting, zonnepanelen, eco lampen(tl) en dergelijke.
  • Wij ondersteunen verenigingen, zodat de jeugd een goede persoonlijke groei kan doormaken in teamsporten.
  • Wij bieden werknemers groeimogelijkheden in een veilige en gezonde werkomgeving.
  • Wij scheiden ons afval en zorgen er voor dat het afval volledige volgens de regels en normen milieuvriendelijk wordt afgevoerd.

Ten gunste van onze maatschappelijke omgeving is Swart Electrotechnisch Bureau sponsor van: